Új és használt dual SIM okostelefonok a Mobilkereső.hu-n

2016-07-17

Manapság a mobil vásárlást is az internetről intézzük, kényelmesen, otthonról. Elég az interneten egy online mobil boltot kikeresni és a telefon keresővel kiválasztjuk a nekünk tetsző mobilt. De milyen mobiltelefont is érdemes vásárolni?

Ebben a kérdésben az okostelefon a nyerő, ami egy zsebre méretezett számítógép, operációs rendszerrel, internettel ellátva és mindig nálunk lehet. Az okostelefon legfontosabb funkciói: telefonként működik, szöveges üzenetek (SMS, e-mail, chat), web-böngészés, hír- és újságolvasás, közösségi jelenlét, személyi asszisztens, navigáció, fényképezés és videózás, multimédia (zene-, film-, fényképnézegetés), könyvolvasás, játék, mobil iroda.

Használt dual sim okostelefonokDe mi is a SIM kártya? Olyan kártya, amely segítségével egy felhasználható azonosítható. A SIM kártya határozza meg a telefonszámot, emellett képes bizonyos adatokat (telefonkönyv, SMS) eltárolni. A kártyák minden esetben tartalmaznak egy egyedi sorozatszámot, egy nemzetközi azonosítót és általában a hálózattal kapcsolatos információkat is.

Dual SIM-es mobilok esetében pedig egyszerre két kártyát is csatlakoztathatunk a telefonhoz, így párhuzamosan két telefonszám és akár két különböző hálózat is elérhető.

Aki dual SIM-es okostelefont keres, annak figyelmébe ajánljuk a Mobilkereső.hu online mobiltelefon boltunkat, itt megtalál mindenféle márkájú készüléket, legyenek akár új vagy használt dual SIM okostelefonok, de találunk itt új vagy használt windows készülékeket is.  A Mobilkereső.hu egy olyan gyűjtőoldal, ahová az országban fellelhető különböző mobiltelefonokat értékesítő cégek felteszik kínálatukat. Nálunk nagyon jó állapotban találhatók használt dual SIM okostelefonok is, sokszor jóval áron alul a vadonatúj készülékekhez képest. Bátran keresse fel online mobil boltunkat!