Multi Dice

Multi Dice és más online játékok

2023-06-08

A Gametwist Multi Dice az egyik kedvenc játékom, de összességében kedvelem az egyszerű, mégis remek kikapcsolódást nyújtó online játékokat. Ezeknek az előnye többek között az, hogy nem igényel különösebb kapacitás, ami a számítógépet vagy a telefont illeti, mindössze internetelérésre van szükség, és lehetőleg jó minőségű kapcsolatra. Nem kell letöltéssel és telepítéssel bajlódni, ez a Multi Dice játékra is igaz.
Számomra mindig is fejtörést okoztak a bonyolult letöltési és telepítési folyamatok, illetve annak a kiderítése, hogy az adott játéknak milyen gépigénye van, ezért is döntöttem úgy, hogy megmaradok inkább a kisebb online játékoknál. A nagyobb videojátékok egyébként is jóval több időt vesznek igénybe, mint például a Multi Dice vagy a hozzá hasonló online játékok.

Sok a felelősség
Kamaszként még elnézhető volt, ha naponta órák hosszat ültünk a számítógép előtt, felnőttként már sokkal több felelősségünk van, nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy naponta hosszú órákat töltsünk el játékkal. Természetesen én se vagyok éppen annyira kemény szívű, szigorú, úgy gondolom, hogy hétvégente, vagy amikor éppen szabadságon vagyunk, azzal sincs semmi baj, ha több időt töltünk el akár egy játék előtt is.
A vívódás azonban ezen a téren is bennem van, ugyanis sokszor előfordul, hogy szeretnék is meg nem is játszani a szabadidőmben. Főleg nyáron, amikor remek az időjárás, inkább a szabadtéri időtöltés mellett döntök, viszont télen a leghűvösebb és borongósabb délutánokon bizony én is ott ragadok néha a képernyő előtt.

Adjuk meg magunknak, ami jár!
A sok-sok felelősségtől függetlenül, vagy éppen a nagy teher miatt, ami felnőttként az emberre nehezedik, szükség van az efféle kikapcsolódásra is. Ezért téged is arra bátorítalak, hogy néha legyél elnéző magaddal, nem kell mindig produktívnak lenni! Vegyél példát rólam, és keresd meg, melyik játék nyújtja neked azt, amit nekem a Multi Dice.