Miként illik viselni az igazgyöngy karkötőt?

2018-07-30

Mindenki igyekszik az egyediségre törekedni, hogy ezzel is kifejezze a stílusát és a személyiségét. Ezt akár a megjelenésben is lehet tükrözni, mégpedig a viselt öltözék és kiegészítők által. Ami mindig is közkedvelt lesz, az igazgyöngy karkötő, amit kivételesen az összes nő szívesen elfogadna, mint ajándékot. Tehát, ha valami aprósággal le szeretné venni a kedvesét a lábáról, akkor mindenképpen érdemes körbenézni az ékszerek területén és azon belül is a gyöngyök különböző változataiban. Azt a követ nevezik igazgyöngynek, amelyik a kagylón belül jött létre és ott formálódott meg. Nos, manapság az igazgyöngy karkötő készülhet édes- vagy sósvízi kagylóban, amelyek között csak apró eltérések vannak. Az előbbi sokkal hamarabb készül el, azonban könnyebben karcolódik, hiszen nem olyan tartós.

Ezzel szemben, az utóbbinak több évre is szüksége van, hogy kialakuljon, de sokkal strapabíróbb. Természetesen ez meglátszik az igazgyöngy karkötő árán is, hogy pontosan miként készült. Azonban, ha csak különleges alkalmakra szeretné felvenni, akkor nyugodtan megvásárolhatja az édesvízi típust. Amennyiben a mindennapokban is szeretné viselni, akkor érdemesebb a tartósabb változat mellett dönteni. Abban az esetben pedig, amikor úgy érzi, hogy a barátnőjével tovább kell lépjenek a jelenlegi státuszokon, akkor a fehérarany gyűrű tökéletes választás a leánykérés alkalmából. Hogy miért pont a fehérarany?

Azért, mert csendben meghúzódik a háttérben és hagyja, hogy a gyémánt ragyogása rabolja el az emberek szívét. Számtalan példány kapható szinte az összes ékszerüzletben, ezért minden bizonnyal megtalálja a kedveséhez illő darabot. Tény, hogy a fehérarany gyűrű a leginkább elterjedt ezen a téren, azonban a termékpaletta olyannyira széles, hogy azt nem is lehet elképzelni. Nemcsak fehérben, hanem feketében is megtalálja ezeket az ékszereket, persze ugyanúgy gyémánttal. A fehérarany gyűrű tökéletesen kiemeli a drágakő szépségét, bármilyen színe is legyen. Érdemes körbenézni az internetes oldalakon vagy személyesen a városban megtalálható ékszerüzletekben.