Közeleg a tél

2018-10-02

Jó autószerelőt, vagy akár gumist találni rendkívül nehéz. Tele van az ismeretségi köre mindenkinek rémtörténetekkel és nagyon kevés s pozitív vélemény.
De a tél közeleg. A gumiszerelések időszaka következik, hiszen most, már napról napra hidegebb van, esténként néhol már talaj menti fagy is előfordulhat. Sokan elfelejtik és bizony, a legtöbb gumiszerelő műhelyben sem számít alap szolgáltatásnak, hogy ilyenkor, az évenkénti két gumicserénél a szezonok váltakozásával a futóműveket is illik ellenőrizni.
Amennyibe szükséges, úgy a futómű beállítás Kőbányán, a Karainál helyben el is végezhető, de a beállításon kívül a futómű javítás 10.kerület lakosai számára, vagy bárkinek, aki ide hozza autóját, helyben elvégeztethető.
Ráadásul a futómű javítás 10.kerület ezen autójavító műhelyében, de egyébként minden más javítási munka is, minden kritériumnak megfelel. A Karai egy, azok közül az autószerelő műhelyek közül, mely valóban megbízható, gyors, precíz és mind e mellett még kedvező árú is.
Tehát legyen a feladat akár a futómű beállítás Kőbányán, akár futómű javítás, gumicsere, vagy teljes motorgenerál, de tulajdonképpen bármi, érdemes a Karaihoz vinni járművünket, hiszen ott biztosak lehetünk benne, hogy jó kezekben van autónk és nem fogunk csalódni!