Inverteres légkondicionálás a Daikin klíma által

2017-08-23

Az inverteres légkondicionálás működési elvének alapja, hogy soha nem üzemel 100%-on. A Daikin klíma inverteres kompresszorral rendelkezik, ennek köszönhetően a rendszer folyamatosan ellenőrzi a hőmérsékletet, így a legapróbb változásra is azonnal reagál.

Nem kapcsol ki, amikor stabil a hőmérséklet a lakásban, hanem beáll arra a minimális szintre, ahonnan már nem kell 100%-os bevetéssel üzembe lépnie. Éppen ez valósítja meg az energiatakarékos működést, hiszen minden esetben az éppen csak szükséges áramenergiát használja fel. Működése kifejezetten csendes, extra halk üzemmód beállítása esetén a kívül elhelyezkedő kompresszor hangját sem hallani.

A levegő különböző irányba történő kifújása egyenletes eloszlást biztosít. Mindezek mellett a mozgásérzékelő funkció arra szolgál, hogy a készülék automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsoljon, ha nem történik mozgás a helységben 20 percig. Szerezzen be Ön is egy Daikin klíma készüléket webáruházunkból, amely inverteres technológiája által hatékony megoldást biztosít.