Hatékony készségfejlesztő a fa építőjáték

2020-11-06

A fiatal elmének szüksége van különféle kihívásokra, amik segítségével képes próbára tenni saját magát. Ebben válik hasznára a fa építőjáték. Ez voltaképpen egy olyan kategória, amin belül nagyon sokféle egyedi termék érhető el. Amennyiben szeretnénk kicsit mélyebbel megismerkedni a rendelkezésre álló termékek változataival, akkor a jatektenger.hu oldalon erre lehetőségünk nyílik. Mindenképpen figyelembe kell venni az életkort, mert vannak olyan fa építőjáték szettek, amik csak idősebb korban ajánlottak, amikor a lurkó, már a kamaszkorba lép. Remek példa erre a Wooden.City Malom.

Ez a fa építőjáték összesen több mint 200 elemből épül fel és a teljes összeállítása kár 7 órát is igénybe vehet. A rétegelt farostlemezből készült alkatrészek könnyedén kipattinthatók a tároló részből és kezdetét veheti a munkafolyamat. Az fa építőjáték az összeállítás végén még életre is kelthető egy speciális gumis motor segítségével.

A működési ideje 1 perc. Fantasztikus látványt kínál, ezért remek dekorációs elemek számít a precíziós felépítési művelet után. Nincs szükségé semmilyen segédanyagra az összeszereléshez. Ha fiatalabb korban szeretnénk kiaknázni a fa építőjáték előnyeit, akkor a Melissa & Doug 48 darabos építőelemeket tartalmazó szettje már a 4-6 éves korosztály számára is rendelkezésre áll. Az egyedi csavarok, alátétek, csavaros anyák, könnyen megfogható csavarhúzó hosszú órákon keresztül nyújthat szórakoztató elfoglaltságot. De természetesen itt még nincs vége a fa építőjáték kínálatnak. Tekintsük meg a teljes palettát a jatektenger.hu oldalon és rendeljünk.