robot

Gondozott gyep robot fűnyíróval

2017-10-07

Egy kertes házzal rendelkező személy szabad kezet kap és saját maga döntheti el, hogy házának környékét milyen növények, kiegészítők, illetve pihenőalkalmatosságok vegyék körül. Azonban az udvar ápolása korántsem áll csupán ennyiből. A tökéletes pázsit a robot fűnyíró segítségével idézhető elő. Ez a masina talán első hallásra furcsának hangzik, azonban ahogy a neve is jelzi, valóban automata gépről van szó, amelyik képes önállóan elvégezni a tőle elvárt feladatokat.

A robot fűnyírón be lehet állítani azt is, hogy mekkora legyen a levágott fű magassága, így az egész gyep egységes lesz, ami növeli a kialakításban lévő hibátlan képet. A robot fűnyíró ugyanakkor magától tudni fogja, hogy mely napokon induljon útnak és varázsolja gondozottá a kertet. Ha egyes részeken nem szükséges füvet vágnia és tulajdonosa szeretné, ha a készülék elkerülné ezeket a zónákat, az is megoldható az előre beprogramozható funkcióknál.

A tevékenység végén, a gyártmány begurul a töltőállomására, a házigazdának pedig nincs más dolga a ház környezetének csodálásán kívül. Természetesen, ha már a családi fészek külső része rendezett, illik a belső terekről is gondoskodni. Attól sem kell félni, hogy két produktum megvásárlása esetén megterhelve lenne a pénztárca, ugyanis a robotporszívó akció révén is megkaparintható.

A két említett professzionális gép a www.robotguru.hu honlapról szerezhető be, a kiszállításukról pedig futárcég gondoskodik. A robotporszívó akció hallatán, sokak kapják fel a fejüket, hiszen nem csupán a saját érdekeikre, hanem például szeretett szüleikre és idős nagyszüleikre is gondolhatnak. A termék jelentősen megkönnyíti a mindennapokat az idősebbeknek, hiszen többségük egészségügyi gondokkal küszködik, mindemellett a fiatal korosztálynak a szabadidő csekélysége miatt bizonyulhat hasznosnak a robotporszívó akció. A porszívó egyébként önvezérlő módon képes eltávolítani minden fölösleges szennyeződést és koszt, amikor pedig az akkumulátor töltöttsége csökken, visszagurul a dokkolóra, hogy a lakás másnap is csilloghasson.