Eladó lakás Szolnok, a Szántó körút részén

2015-09-12

Jász-Nagykun-Szolnok megye, már igen régóta megyejogú városa Szolnok. A megyeszékhely tökéletes választás azon fiatal párok és családok számára, akik szeretnének letelepedni.

A 70 négyzetméteres alapterületű, 2008-ban épített eladó lakás Szolnok városában, igen jó áron érhető el. A kiváló állapotban lévő szépen felújított ingatlan a belvárosban helyezkedik el.

A jelenlegi tulajdonosok, akár el is cserélnék a lakást egy másik hasonló méretekkel bíró ingatlanra. Az ingatlanban három külön bejáratú szoba található, valamint egy csodaszépen felépített amerikai konyha. A konyha a nappalival és az ebédlővel ugyanabban a térben helyezkedik el.

Ezen kívül, egy nagyméretű fürdőszoba is helyet kapott a családias otthonban. Az eladó lakás Szolnok területén padlófűtéssel van ellátva. A padlófűtés tulajdonképpen rövid idő alatt segít felfűteni az otthonokat és nem kell papucsban járni télen sem, mivel a padló mindig meleg.

Ahol nem padlófűtés található, ott radiátoros központi fűtés gondoskodik a fűtésről. Az épület körülbelül tíz centiméter vastag dryvit szigetelőréteggel van beburkolva. Továbbá, a lakáson belül a padló alatt megtalálható 2,5 centiméter vastag lépésálló nikecell, az álmennyezeten 2,5 cm gipszkarton réteg helyezkedik el, illetve 5 centiméter kőzetgyapot kapott helyet.

Az eladó lakás Szolnok városában, gyönyörű, nagyméretű díszkandallóval van feldobva, valamint szalagfényekkel és LED spotvilágítással. Ezen kívül, az eladó lakás Szolnok városában egy szépen burkolt sarokkáddal kényezteti a lakókat.