Eladó lakás Szekszárd csendes vidékén

2016-11-01

Önnek is kedve támadt a földműveléshez, szőlőtermesztéshez? Hosszú ideje várja leendő gazdáját az eladó ház Szekszárd területén. Messze a város zajától csak az új hivatásának élhet, vagyis szőlőt termeszthet. Konkrétan egy tanyai ingatlanról van szó, ami teljesen lakható. Ugyan nem túl tágas, viszont tavasztól őszig ideiglenesen tökéletes otthonná válhat.

Valószínűleg annyira megszereti ezt az életformát, hogy télre sem költözik vissza városba. A ház alapterülete 35,40 m2, ami fürdőszobával is rendelkezik. Ez ritkán mondható el egy tanyai ingatlanokról. Az ahhoz tartozó telek 1047 m2, ami nagyságát tekintve ideálisnak számít.

A lakás alatt pince is van, így a bor elkészítése és tárolása sem lehet kérdéses. Megtalálható benne egy kis konyha étkezővel, kamra és egy szoba. Igény szerint bővíthető az ingatlan, hiszen a telek adottságai megengedik ezt.

Ez az eladó ház Szekszárd területén olyan személyeknek ajánlott, akik szeretik a természetet, a csendet és a szőlőtermesztést. Ha magára ismert, kérje bátran a közreműködésünket!