Derékszögek kőműves munkához

2017-02-27

A kőműves mérőeszközök fontos tulajdonsága, hogy a nagyfokú igénybevételnek is ellenálljon. Nincs ez másként a derékszögekkel és sablonokkal sem. A kőműves derékszögeink masszív rozsdamentes kivitelben kerül forgalomba, hogy a legnagyobb igénybevétel esetén is ellenálló legyen.

A kőműves derékszög horganyzott kivitelben érhető el, MuszerGuru.hu weboldalunkon 10 centiméterestől egészen 100 centiméteres hosszig kínálunk derékszöget. Ha ennél is nagyobb mérőeszközre van szüksége, akkor az összecsukható nagyméretű derékszöget javasoljuk. Ennek mérete 100, 150 vagy 195 cm. Ezek mindegyike fadobozban kerül forgalomba, így a szállítás még egyszerűbb. A nagyméretű derékszög 90° és 45°-ban is beállítható. A szárak között egy rögzítő sín található, ezen több furat is van, így a megfelelő szög gyorsan és pontosan elérhető a segítségével.

Ha ennél is nagyobb derékszögre van szükség, akkor a Profix segédeszközt javasoljuk. A Profix 2 db ölesléc rögzítésére szolgál. Az ölesléc egyszerű bilinccsel kerül felrögzítésre, ennek köszönhetően akár 2×2 méteres derékszög is elérhető. A Profix másik előnye, hogy egy szögskála is található rajta, így akár különböző szögek kijelölésére is lehetőség van.

Bármelyiket is választja, weboldalunkon rendelését azonnal leadhatja, melyet raktárról akár már másnapra tudunk teljesíteni. További információkért keressen fel oldalukat a MuszerGuru.hu címen!