Babzsákfotel, a kényelem mellé 10% kedvezményt is kapsz

2016-07-05

Mivel tudnád feldobni a tévénézős estéidet? Egy kényelmes babzsákfotel biztosan feldobná nem csak a Te, hanem az otthonod hangulatát is. A Huppanjbele babzsákfotelek, párnák, puffok a fantasztikus szín és huzat

választéknak köszönhetően bármilyen stílusú lakásban megállják a helyüket, és természetesen piszkosul kényelmesek is. A babzsák egyszerűn csalogat, és elkényeztet az esti tévé nézés vagy olvasás közben. Válassz olyat, ami a

színével is illik a meglévő bútoraidhoz. A Huppanjbele babzsákfotelek és párnák nem csak kényelmesek, hanem az alakod mellett az ízlésedhez is igazodnak. A babzsáknak nincs váza, a töltőanyagként használt polisztirol gyöngyök igazodnak a használójukhoz.

A Huppanjbele honlapján segítséget is kérhetsz a rendelésed leadása előtt, hogy megtaláld az igényeidhez illőt. Léteznek kültéren használható babzsákok is, amik 100%-ban vízállóak. Rendelhetsz olyat is, amiből az idősebbeknek is könnyű felállni. Pamut, textilbőr, farmer – ez csak egy része a lehetséges huzatoknak, minden a rendelkezésedre áll. A méret kiválasztásánál arra azért figyelj, hogy elférjen majd ott, ahova szánod. Őrülten kényeztető kuckót rendezhetsz be a nappalidban, vagy a teraszon, a kertben néhány babzsákfotel segítségével. A babzsákhoz érdemes hozzá illő puffot, párnát is választani, ami szuper lábtartó, de ha több a vendéged, mint a foteled, akkor is kihúz a bajból.

Ha sikerül a Huppanjbele raktáron található modelljei közül választanod, akkor 10% kedvezményt is kapsz a kényelem mellé. Nézz körül! Ez a készlet napról napra változik, emiatt érdemes gyakran bekukkantani. A Huppanjbele babzsákokra háromszoros garanciát is vállalnak.