Az üzleti internet használata Önnek is megéri

2015-10-16

Ha Önnek van egy kisvállalata, akkor bizonyára jól megnézi, hogy mire áldoz pénzt, mert egy kis körültekintéssel sokat lehet spórolni. Az Invitel pont azért hívta életre az üzleti internet nevű szolgáltatását, mert ez jó alternatívát jelenthet azok számára, akik kis- vagy középvállalkozással rendelkeznek. Ön választhat, hogy a szerződés egy évre szóljon vagy pedig határozatlan idejű legyen. További jó hírt jelent, hogy most három hónapon keresztül, ötvenszázaléknyi kedvezménnyel rendelhető meg az üzleti internet, ezért érdemes lenne most elköteleznie magát a szolgáltatás mellett.

A megrendelők a 15, 30, 60, 100, illetve 150 Mbit szolgáltatások közül választhatnak, ezért gondolkodjon el, hogy az Ön cége számára melyik opció lenne a legjobb választás! A szélessávú interneten túl, lehetőség nyílik még sok más kiegészítő szolgáltatás megrendelésére is, tehát új ügyfélként nagyon előnyös helyzetbe kerül, az üzleti internet révén. A megrendeléshez csupán arra van szükség, hogy a vállalkozásának a helye az Invitel lefedettségének a szakaszán legyen.

A bekötés után biztosan fel fogja fedezni, hogy az internet kifogástalanul működik és gond nélkül bejönnek a segítségével az egyes oldalak. Az alkalmazottak rendesen el tudják majd végezni a munkájukat és gyorsabban halad majd az ügyintézés is, az internet által. Mindezért nem kell sok pénzt kifizetnie, hiszen egyébként sem magasak az előfizetői díjak, azonban a fent már említett három hónapig tartó kedvezmény segítségével, még kedvezményesebb az ár.

Az Invitel fontosnak tartja azt is megemlíteni, hogy nemcsak a vállalkozások rendelhetnek a telekommunikációs cégtől különféle szolgáltatásokat, hanem a magányszemélyek is. Az Invitel számukra is többféle díjcsomagot kínál az internet tekintetében, ezért nekik is érdemes utánaszámolniuk annak, hogy számunkra melyik ajánlat érné meg a legjobban pénzügyi tekintetben. Igény esetén persze, tanácsot is lehet kérni az ügyfélszolgálaton, mert az ügyintézők sok információval rendelkeznek az egyes díjcsomagokkal kapcsolatban.