infra led

Az infra LED kamerák hatékonyan védenek

2017-10-01

A saját és szeretteink biztonsága mindig is elsőrendű szempont volt. Senki nem szeretné veszélynek kitenni családtagjait. Ezért a biztonsági rendszerek segítségét vesszük igénybe. Az infra LED technológia elterjedése kiválóan alkalmazható a térfigyelő kamerák használata során.

A kamerák ma már képesek kiváló minőségű képek és video továbbítására akár gyenge fényerő mellett is, tehát éjszaka. Igaz, olyankor csak fekete-fehér képet látunk, de a cél szempontjából ez lényegtelen. Az infra LED technológia használatával éjszaka is éles és tiszta képet kapunk az eseményekről.

A kamerák optikája LED lámpákkal vannak körbevéve. Minél több lámpa van, annál jobb a képalkotás minősége. Ráadásul a speciális érzékelők segítségével a fényerőt automatikusan szabályozza a rendszer.

Ez fontos, mert nappali fénynél a folyamatosan világító infra LED rontja a nappali kép minőségét. Ez a tulajdonság azonban csak a jobb minőségű berendezéseknél található meg. Az alapkivitelek folyamatosan világító LED lámpákkal működnek.